fbpx

Onze werkwijze

Een herinnering voor altijd

Studio bodyprint te Groningen, Friesland, Overijssel en Drenthe. 3D zwangerschapsbeeldje, 3D herinneringsbeeldje, 3D moeder/kind beeldje

Onze werkwijze

Een herinnering voor altijd

Ben jij benieuwd naar de werkwijze van Studio.bodyprint, lees dan snel verder! Via de onderstaande stappen leggen wij je uit wat je kunt verwachten en hoe wij te werk gaan. Mocht je na het lezen van de werkwijze nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

01

Maak een afspraak

Een 3D zwangerschapsbeeldje wordt het allermooiste als je 33 tot 36 weken zwanger bent. Maar ook na deze 36 weken is je buik nog prachtig en kun je een 3D scan laten maken. Plan vroegtijdig een afspraak in om teleurstelling te voorkomen. Dit kan op een van onze locaties in Groningen, Sneek of Zwolle. Dan gaan wij een prachtige zwangerschapsherinnering voor jou maken. Een afspraak duurt ongeveer 45 minuten. Het maken van de 3D scan zelf duurt maximaal 5 minuten.

Studio bodyprint te Groningen, Sneek of Zwolle voor jouw zwangerschapsherinnering

02

De kennismaking

De dag van de scan afspraak arriveert. Yes! Eindelijk gaan wij dan jouw zwangerschapsaandenken maken. We beginnen de afspraak met een kennismakingsgesprek waarin we samen alle details doorlopen. We bespreken bijvoorbeeld hoe je gescand wilt worden: met armen of zonder armen en welke pose je prettig vindt voor de 3D scan. 

03

Tijd om te scannen

Dan is het tijd voor de 3D scan! We gaan jouw prachtige zwangere buik vastleggen. Het is het mooiste om bloot gescand te worden. Indien je toch liever je onderbroek aanhoudt gaat de voorkeur uit naar een seamless string in huidskleur. Deze zijn het makkelijkste weg te werken tijdens de nabewerking van de 3D scan. Scannen met een BH doen wij niet, omdat het resultaat van het zwangerschapsbeeldje dan niet mooi uitpakt. Tot slot is het ook handig als je een haarelastiekje meeneemt. 

Nadat de 3D scan is gemaakt gaan we samen kijken naar het resultaat. Ben je niet tevreden over de scan? Dan doen we hem opnieuw. Samen gaan we voor het mooiste resultaat!

Studio bodyprint te Groningen, Sneek en Zwolle voor jouw zwangerschapsherinnering

04

De nabewerking

Zodra je de 3D scan hebt goedgekeurd maak je de definitieve keuze rondom het formaat en de afwerking van het zwangerschapsbeeldje. Je kunt tijdens de afspraak voorbeelden bekijken. 

Vervolgens wordt jouw 3D beeldje door ons geprint en nabewerkt in de door jouw gekozen afwerking. Bekijk hier de verschillende afwerk mogelijkheden. Het printen en bewerken van het zwangerschapsbeeldje kost ongeveer 10 weken. Voor het brons veredelde beeldje is dit ongeveer 12 weken. Na deze periode ligt het 3D zwangerschapsbeeldje voor je klaar. Je kunt hem dan komen ophalen bij ons atelier in Groningen of we sturen hem naar je toe.

Een prachtige zwangerschapsherinnering voor altijd!

Ben je enthousiast geworden? 

Lieve woorden

“Laura heeft mij geholpen, een super lieve spontane vrouw. Ik was een beetje zenuwachtig omdat ik graag een beeldje wou waarbij ik helemaal naakt moest, maar dat was echt niet nodig.”

“Gescand door Iris, dat was een fijne ervaring. Ze is warm en rustig, daardoor voel je je goed op je gemak. Heel erg benieuwd naar het beeldje. Kan niet wachten!”

Impressie

Zwangerschapsbeeldjes voor Friesland, Groningen en Drenthe
Zwangerschaps herinnering in Groningen, Drenthe en Friesland