fbpx

Onze werkwijze

Een herinnering voor altijd

Studio bodyprint te Groningen, Friesland, Overijssel en Drenthe. 3D zwangerschapsbeeldje, 3D herinneringsbeeldje, 3D moeder/kind beeldje

Onze werkwijze

Een herinnering voor altijd

Ben jij benieuwd naar de werkwijze van Studio.bodyprint, lees dan snel verder! Via de onderstaande stappen leggen wij je uit wat je kunt verwachten en hoe wij te werk gaan. Mocht je na het lezen van de werkwijze nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

01

Maak een afspraak

Een afspraak maken kan in principe op elk moment. Echter, een 3D zwangerschapsbeeldje wordt het allermooiste als je 33 tot 36 weken zwanger bent. Maar ook na deze 36 weken is je buik nog prachtig en kun je een 3D scan laten maken. Plan vroegtijdig een afspraak in om teleurstelling te voorkomen. Dit kan op een van onze locaties in Groningen, Sneek of Zwolle. Dan gaan wij een prachtige 3D herinnering van jou maken. Een afspraak duurt ongeveer 45 minuten. Het maken van de 3D scan zelf duurt maximaal 5 minuten.

Studio bodyprint te Groningen, Sneek of Zwolle voor jouw zwangerschapsherinnering

02

De kennismaking

De dag van de scan afspraak arriveert. Yes! Eindelijk gaan wij dan jouw 3D herinnering maken. We beginnen de afspraak met een kennismakingsgesprek waarin we samen alle details doorlopen. We bespreken bijvoorbeeld hoe je gescand wilt worden: met armen of zonder armen en welke pose je prettig vindt voor de 3D scan. 

03

Tijd om te scannen

Dan is het tijd voor de 3D scan! We gaan jouw prachtige lichaam en/of zwangere buik vastleggen. Voor een zwangerschapsbeeldje is het, het mooiste om bloot gescand te worden. Indien je toch liever je onderbroek aanhoudt gaat de voorkeur uit naar een seamless string in huidskleur. Deze zijn het makkelijkste weg te werken tijdens de nabewerking van de 3D scan. 

Wil jij een scan/beeld laten maken als herinnering aan jouw shape? Dan kun je kiezen voor bijvoorbeeld een spijkerbroek of de kleding die jij ook tijdens je bodybuild wedstrijd gaat dragen.

 Tot slot is het ook handig als je een haarelastiekje meeneemt. 

Nadat de 3D scan is gemaakt gaan we samen kijken naar het resultaat. Ben je niet tevreden over de scan? Dan doen we hem opnieuw. Samen gaan we voor het mooiste resultaat!

Studio bodyprint te Groningen, Sneek en Zwolle voor jouw zwangerschapsherinnering

04

De nabewerking

Zodra je de 3D scan hebt goedgekeurd maak je de definitieve keuze rondom het formaat en de afwerking van het herinneringsbeeldje. Je kunt tijdens de afspraak voorbeelden bekijken. 

Vervolgens wordt jouw 3D beeldje door ons geprint en nabewerkt in de door jouw gekozen afwerking. Bekijk hier de verschillende afwerk mogelijkheden. Het printen en bewerken van het herinneringsbeeldje kost ongeveer 12 weken. Voor het veredelde beeldje is dit ongeveer 14 weken. Na deze periode ligt het 3D beeldje voor jou klaar. Je kunt hem dan komen ophalen bij ons atelier in Groningen of we sturen hem naar je toe.

Een prachtige herinnering voor altijd!

Jouw afspraak in een video

Om je een nog duidelijker beeld te kunnen geven van jouw potentiële afspraak, kun je het verloop van de afspraak bekijken in de volgende video.

Zie je hier geen video verschijnen? Klik dan hier om de video alsnog te bekijken.

Ben je enthousiast geworden? 

Lieve woorden

“Laura heeft mij geholpen, een super lieve spontane vrouw. Ik was een beetje zenuwachtig omdat ik graag een beeldje wou waarbij ik helemaal naakt moest, maar dat was echt niet nodig.”

“Gescand door Iris, dat was een fijne ervaring. Ze is warm en rustig, daardoor voel je je goed op je gemak. Heel erg benieuwd naar het beeldje. Kan niet wachten!”

Impressie

Ontdek onderstaand een impressie van een van onze locaties.

Zwangerschapsbeeldjes voor Friesland, Groningen en Drenthe
Zwangerschaps herinnering in Groningen, Drenthe en Friesland