fbpx

Studio.bodyprint beschikt over een webshop vol met producten gerelateerd aan de 3D beeldjes, geboortegeschenken of zwangerschapsgeschenken. Lees op deze pagina het verzend- en leveringsbeleid van Studio.bodyprint. 


Levertijden
Bij Studio.bodyprint werken we altijd met mooie kwalitatieve producten.

Voor de 3D beeldjes, zoals de Zwangerschapsbeeldjes, Herinneringsbeeldjes en de moeder/kind beeldjes, geldt dat je de producten uiterlijk binnen 10 weken van ons ontvangt. Tenzij anders overeengekomen of aangegeven. De reden voor de langere levertijd van deze producten komt doordat de 3D beeldjes volledig custom made zijn.

Voor de producten in de webshop is dit anders, omdat de producten vrijwel altijd op voorraad zijn, tenzij anders vermeld. De levertijd van de webshop producten is 1-5 werkdagen, tenzij anders vermeld.

Zodra het pakketje onderweg is ontvang je van ons een verzendbevestiging. 


Wie bezorgd mijn pakket?
Studio.bodyprint verstuurd al haar pakketten via PostNL. 

Wat kost het verzenden van mijn online pakket?
Brievenbuspakketje: €4,10 inclusief btw.
Pakketprijs: €6,75 inclusief btw.

Kan ik mijn pakket ook laten versturen als brievenbuspakket? 
Indien mogelijk worden de producten als brievenbuspakket verstuurd. Indien een product te groot is zal het via de bovenstaande pakketprijs verstuurd worden. Afhalen in het atelier van Studio.bodyprint is vanaf januari 2022 ook mogelijk. Het atelier is gevestigd op Duinkerkenstraat 5, ruimte 16.

Wat doet de bezorger als ik niet thuis ben bij bezorging?
De PostNL bezorger zal het pakketje dan afgeven bij de buren of bij een PostNL-punt in de buurt. Ook kan het zijn dat de PostNL-bezorger het de volgende dag nog een keertje probeert.

Mocht je van te voren al weten dat je niet thuis zult zijn tijdens de verwachte levering. Kies er dan voor om de levertijd te wijzingen naar een later moment of kies voor de optie “afleveren bij de buren”. Je kunt dan een ander huisnummer doorgeven met dezelfde postcode. Het pakketje zal dan op hetzelfde moment bij het aangegeven nummer worden afgegeven.

Let op! Heel af en toe komt het voor dat het gewijzigde nummer bij PostNL niet goed doorkomt. Het pakketje zal dan alsnog worden afgegeven bij de buren, worden afgeleverd bij een PostNL-punt in de buurt of een dag later worden bezorgd.

Heb je verdere vragen over de verzending of levertijden, neem dan gerust contact op