Studio bodyprint te Groningen, Friesland en Drenthe. 3D zwangerschapsbeeldje, 3D herinneringsbeeldje, 3D moeder/kind beeldje
Zwangerschapsaandenken Noord-Nederland: Groningen, Friesland, Drenthe

Wil jij: 

  • Een prachtige, tastbare herinnering aan jouw zwangerschap? 
  • Jouw mooie zwangere buik vereeuwigen in een 3D beeldje?
  • Jouw eerder gemaakte gipsbuik vereeuwigen in een 3D zwangerschapsbeeldje?
  • Een mooi herinneringsbeeldje van jouw pasgeboren kindje? 
  • Een prachtig moeder/kind beeldje als een herinnering voor altijd? 

Dan ben je bij Studio.bodyprint op het juiste adres! Bekijk deze pagina voor alle mogelijkheden voor jouw zwangerschapsherinnering.

3D Zwangerschapsbeeldjes

Jouw zwangerschapsaandenken Noord-Nederland

 Formaat                 15 cm            18 cm            20 cm
 Zonder armen       € 172,50     € 195,-         € 210,-
 Met armen             €195,-         € 217,50      € 232,50

 

3D Moeder/kind beeldjes

3D herinneringsbeeldje moeder en kind Groningen, Friesland, Drenthe

 Formaat                    15 cm              18 cm           20 cm
 Prijzen                       € 350,-           € 372,50       € 387,50

Hoofd moeder (extra): € 50,-

Jouw beeldje verzwaren

Zou je jouw 3D zwangerschapsbeeldje graag willen verzwaren? Dat kan voor een meerprijs van €35,00. Geef jouw wensen aan tijdens je afspraak. 

Alle mogelijkheden

3D Zwangerschapsbeeldje

Ben je circa 33 tot 36 weken zwanger en wil jij deze bijzondere periode laten vastleggen in een mooie tastbare herinnering? Dan is het 3D zwangerschapsbeeldje iets voor jou! Bij een 3D zwangerschapsbeeldje maken wij een volledige 3D scan van jouw zwangere lichaam die vervolgens wordt gebruikt bij het maken van een tastbaar zwangerschapsbeeldje.

Mocht het maken van een scan op onze locatie in Groningen niet mogelijk zijn, dan is het maken van een 3D scan aan huis ook een optie. Dit is mogelijk binnen een straal van 50 km van Groningen en kost €50,00 extra.
Let op! Hier komen vanaf 10 km buiten de stad €0,19 per km aan reiskosten bij. 

Een herinnering voor altijd! 

3D Zwangerschapsaandenken als mooie herinnering aan jouw zwangerschap

3D Herinneringsbeeldje

Ben je bevallen van jouw kindje en wil je dat vast laten leggen in een mooie herinnering? Laat dan een 3D herinneringsbeeldje maken van het voetje of handje van jouw kindje. Zou je liever een 3D herinneringsbeeldje van jouw hand of samen met die van jouw partner laten maken? Ook dat is mogelijk! Maak via onderstaande knop jouw afspraak.

Mocht het maken van een scan op onze locatie in Groningen niet mogelijk zijn, dan is het maken van een 3D scan aan huis ook een optie. Dit is mogelijk binnen een straal van 50 km van Groningen en kost €50,00 extra. 
Let op! Hier komen vanaf 10 km buiten de stad €0,19 per km aan reiskosten bij. 

Jouw tastbare herinnering! 

3D zwangerschapsbeeldjes te Groningen, Friesland en Drenthe

3D Moeder/kind beeldje

Ben je bevallen van jouw kindje en wil je dat laten vastleggen in een mooie herinnering? Laat dan een prachtig 3D moeder/kind beeldje maken als tastbare herinnering voor het leven.

Het is mogelijk om eventueel het hoofd van de moeder bij het beeldje mee te scannen, zoals op de foto. Deze optie heeft een meerprijs van €50,00. 

Let op! Deze scans vinden altijd aan huis plaats (maximaal 50 km van de stad Groningen). Hier komen vanaf 10 km buiten de stad €0,19 per km aan reiskosten bij. 

Een prachtige herinnering van jou en jouw newborn! 

3D herinneringsbeeldje moeder en kind Groningen, Friesland, Drenthe

Verzenden of afhalen

Tijdens jouw scanafspraak maak je de keuze of je het beeldje wilt komen ophalen of laat verzenden, zodra hij voor je klaar ligt. De verzendkosten bedragen €7,50. Heb je ervoor gekozen om het beeldje te komen ophalen? Dan ontvang je van ons, zodra het beeldje voor je klaarligt, een mailtje met daarin de mogelijke ophaalmomenten.

Maak een afspraak

Klinken deze mogelijkheden als iets voor jou? Klik dan snel op de onderstaande knop om jouw afspraak in te plannen bij Studio.bodyprint! Wij helpen jou heel graag met jouw (zwangerschaps)herinnering.