Studio bodyprint te Groningen, Friesland en Drenthe. 3D zwangerschapsbeeldje, 3D herinneringsbeeldje, 3D moeder/kind beeldje

Bij Studio.bodyprint werken wij met een heel fijn team. Mocht je bij ons komen voor een 3D zwangerschapsbeeldje, herinneringsbeeldje of een moeder/kind beeldje, dan is de kans groot dat één van ons je zal helpen. Kijk snel verder om te ontdekken wie jij bij jouw afspraak kunt verwachten.

Laura van Studio.bodyprint - 3D Zwangerschapsbeeldjes in Noord-Nederland

About Laura.

Mijn naam is Laura Assink en ik ben de oprichtster van Studio.Bodyprint te Groningen. Een fijne studio waar ik samen met mijn team prachtige (zwangere) vrouwen mag ontvangen uit heel Noord-Nederland (voornamelijk, Groningen, Friesland en Drenthe).

Zelf heb ik drie kinderen. Tijdens mijn laatste zwangerschap twijfelde ik erg over het maken van een 3D zwangerschapsbeeldje van mijn zwangere lichaam. De afstand die ik ervoor moest af leggen hield mij tegen. Nu, een jaar later heb ik daar nog steeds spijt van, want ik had dolgraag zo’n mooi zwangerschapsbeeldje ter herinnering van mijn zwangerschap(pen) gehad. Daarom heb ik besloten te investeren in een goede 3D scanner. Op deze wijze kunnen er dan ook 3D beeldjes van (voornamelijk) zwangere buiken in Noord-Nederland gemaakt worden. 

Het doel is om een prachtig 3D beeldje van jouw lichaam te maken, een zwangerschapsherinnering voor altijd. Je kunt mij treffen tijdens jouw scanafspraak op woensdag en vrijdag.

About Iris.

Mijn naam is Iris. Ik ben moeder van Boaz en Yma. Daarnaast werk ik op dit moment op een middelbare school en heb ik mijn eigen onderneming als fotograaf. Ik ben altijd al gefascineerd geweest door alles wat te maken heeft met zwangerschap en moederschap.

Werken bij Studio.bodyprint is voor mij een hele mooie aanvulling op mijn werk als fotograaf, waarbij ik met veel liefde zwangerschappen, pasgeboren kindjes en gezinnen mag vastleggen.

Ik ben als persoon rustig en geduldig en ik vind het belangrijk om jou op je gemak te stellen zodat jij jezelf durft te laten zien. 

Je zult mij treffen tijdens jouw 3D scanafspraak op dinsdag, donderdag en vrijdag. 

3D zwangerschapsbeeldje als jouw zwangerschapsherinnering
Team studio.bodyprint voor jouw zwangerschaps aandenken

About Tjitske.

Mijn naam is Tjitske en ik ben de trotse mama van Jildis. Samen met mijn gezin woon ik in het mooie Friesland, waar ik geboren en getogen ben.

Ik kan ontzettend genieten van de rust en de ruimte die Friesland heeft en uitstraalt. Daarnaast ben ik ook graag in de stad Groningen te vinden om af en toe de drukte op te zoeken.

Door mijn werkervaring in de wereld van zwangerschappen en baby’s ben ik mij er van bewust dat elke zwangerschap ontzettend bijzonder is. Hoe mooi is het om een tastbare zwangerschapsherinnering te hebben van deze fantastische periode in je leven? 

Je zult mij treffen tijdens jouw scanafspraak op de maandag. 

About Ciska.

Mijn naam is Ciska en ik ben werkzaam als haarstylist. Naast het reguliere kappersvak heb ik veel kennis van de natuurlijke (holistische) benadering en verzorging van het haar en de hoofdhuid. 

Ik woon samen met mijn man en twee kinderen in stad Groningen. 

Toen Laura mij vroeg om haar te helpen met de 3D beeldjes was ik direct enthousiast. Ik vind het prachtig om zoveel prachtige, verschillende zwangere lichamen te mogen vastleggen. Ik help je graag bij het kiezen van een pose waar jij je prettig bij voelt en die bij jouw lichaam past. 

Je kunt mij tijdens jouw spanafspraak op woensdag.

3D herinneringsbeeldjes te Groningen

Maak een afspraak

Voelt Studio.bodyprint voor jou als de ideale match? Maak dan snel een afspraak voor jouw 3D beeldje. 

Het team van Studio.bodyprint in Groningen