fbpx

Maak een

afspraak

Voor jouw 3D scansessie op een van onze locaties.

Zwangerschapsaandenken Noord-Nederland: Groningen, Friesland, Drenthe

Maak een afspraak

Voor jouw 3D scansessie op een van onze locaties.

Wat fijn dat wij jou mogen ontvangen en jou mogen helpen aan jouw persoonlijke (zwangerschaps)herinnering! Voor het maken van een 3D herinnerings- of zwangerschapsbeeldje zijn er bij Studio.bodyprint meerdere mogelijkheden. Voor het maken van een afspraak hoef je de definitieve keuze nog niet gemaakt te hebben. Die maak je tijdens jouw 3D scan sessie bij ons in Groningen, in Sneek of in. Zwolle. Woon je verder weg (in Drenthe of Friesland bijvoorbeeld), ook dan kan je bij ons terecht.

Wist je dat?

Je niet eens zwanger hoeft te zijn om een prachtig 3D zwangerschapsbeeldje van jouw voormalige zwangere lichaam te laten maken? Indien je tijdens je zwangerschap een gipsbuik hebt laten maken, kunnen we deze gebruiken tijdens de scan om alsnog een prachtig 3D zwangerschapsbeeldje van jou te maken. Plan ook dan jouw afspraak bij Studio.bodyprint in. Dit kan op onze locatie in Groningen, in Zwolle of bij La Vie Baby Wellness in Sneek.

3D Zwangerschapsbeeldjes voor jouw zwangerschapsherinnering

Onze werkwijze

Ben je benieuwd naar onze werkwijze voor de 3D beeldjes? Lees alle stappen via onderstaande knop.

Maak een afspraak!

Locatie Groningen of Zwolle

Woon je in omgeving Groningen of Zwolle? Maak dan een afspraak voor jouw 3D bodyscan op een van deze twee locaties. Klik op onderstaande knop om een afspraak in te plannen.

Locatie Sneek

Is Groningen net te ver weg, maak dan een afspraak voor een scan op onze locatie in Sneek. Deze bodyscans vinden plaats bij La Vie Baby Wellness. Je kunt je afspraak maken via de bijbehorende knop. 

Lieve woorden

Laura en Ciska gezien tijdens de afspraak, hele lieve vrouwen. En heb een gaaf beeldje ontvangen. Nogmaals bedankt!”

Ik werd geholpen door Tjitske, dat voelde vertrouwd. De scan zag er zo mooi uit! Nog een paar weekjes wachten op mijn beeldje.”