Studio bodyprint te Groningen, Friesland en Drenthe. 3D zwangerschapsbeeldje, 3D herinneringsbeeldje, 3D moeder/kind beeldje

Wat fijn dat wij jou mogen ontvangen en jou mogen helpen aan jouw persoonlijke zwangerschapsherinnering! Voor het maken van een 3D zwangerschapsbeeldje, herinneringsbeeldje of moeder/kind beeldje zijn er bij Studio.bodyprint meerdere mogelijkheden. Voor het maken van een afspraak hoef je de definitieve keuze nog niet gemaakt te hebben. Die maak je tijdens jouw 3D scan sessie bij ons in Groningen, in Sneek of bij jouw thuis. Woon je verder weg (in Drenthe of Friesland bijvoorbeeld), ook dan kan je bij ons terecht. Indien je binnen een straal van 50 km vanaf de stad Groningen woont is een scansessie bij jou thuis ook mogelijk.

Let op! Mocht je voorkeur hebben om de 3D scan bij jouw thuis te doen, neem dan even contact met ons op via het contactformulier, het mailadres info@studiobodyprint.nl of via 06 14483892. 

Onze werkwijze

Ben je benieuwd naar onze werkwijze voor de 3D beeldjes? Lees alle stappen via onderstaande knop.

Maak een afspraak!

Lieve woorden

Laura en Ciska gezien tijdens de afspraak, hele lieve vrouwen. En heb een gaaf beeldje ontvangen. Nogmaals bedankt!”

Ik werd geholpen door Tjitske, dat voelde vertrouwd. De scan zag er zo mooi uit! Nog een paar weekjes wachten op mijn beeldje.”